Call us on:+86-755-82594499

Q : 1. како да поцнемо да сарарујељ?

A: Нам сви екрани су прилагођене, обично почиње од дизајна структуру и величину за купце. У овој фази, купац треба да саопштите нам главна идеја где приказ будите на поду, собу, и држи уза зид. И реци нам детаљне информације о производима (Величина, тежина, како се положај) или нам пошаљите пар узорака производа за дизајн ако је могуће.

Q : 2. Гремлини са цртежа?

A: Обично је купца који праве умјетности саме од себе, ако купац има потешкоћа или немају дизајнера да направи цртеж, да им помогнемо колико год нам нуде цртеж Основни састојак. Даље је да се боја узорка пре масовну производњу.

Q : 3. нудите узорак?

A: Да, можемо понудити празан узорак или сликовити узорак од стране инк-јет штампање, то је углавном за купце провјерити димензије, квалитет папира, потпорне способност.

Q : 4. колико је то потребно да би се узорак?

A: Празан узорак је потребно 1-3 дана, боја узорка треба 3-5даyс.

Q : 5 колико коста узорак?

A: Обично наплацујемо мала сума новца за прављење узорак, само довољно омот трошак. Не поседујемо новца на прави узорак. Када налог је потврдио, трошак узорак се може одбијати од Укупна вредност реда.

Q : 6 можете користити је смо узорак боје тако инк-јет штампање провјерити боју у масовну производњу?

A: Не, зато што процес штампања инк-јет је потпуно различито од офсет штампе у масовну производњу. Боја ће се разликовати од боја у масовну производњу. Ако корисници желе да виде како боје ће изгледати у масовну производњу, ми нудимо купца А3 или А4 величине штампања доказ који је 90% близу боју у масовну производњу.

Q : 7. како испоручујете узорак?

A: Обично брод по ДХЛ, УПС, ФедЕx или ТНТ. И курирске трошкова плаћа купац против доласка. Ако купац нема курир А/Ц, да помогнемо купцима пронаци највећи економски курира агента, и онда купац плати нам курир пуњење, пребацимо то курир агенту. Не брини, на онај свет ће бити потпуно набијен независним, то је љпедитера.

Q : 8.Wхат је време циклуса за поруџбина на велико? И услове плаћања?

A:  О 15-20даyс након што је депозит достигне наш рачун од стране ТТ, 40% од укупног износа као депозит. Након робе завршио и провјерено купце, 60% салдо требају платити онда, то је било пре испоруке.

Q : тек је 9 како да прикажете купце процедуре да се окупе картонским приказ?

A:   Це нудимо спајајуће упутство за по ред или слике. Ако купац и даље с муком након преглед монтажа инструкција, понудићемо видео показати купцу јасно о корак по корак.

Истрага
Your comments are always our motivation!
Дом | о нама | Производи | Новости | Индустрија знања | Контактирајте нас | Повратне информације | НАЈЧЕШЋА ПИТАЊА | Мобилни телефон | XML | Главна страница
Copyright © ЈЦ ПОП ПРИКАЗА (ХК) ЦО., ЛИМИТЕД